27e Nieuwegeinse sgl/dbl hcp toernooi

1 t/m 8 december 2021

Naam :Nieuwegeins sgl/dbl hcp toernooi
Type :C Toernooi
Klasse :2
Erkenning :2021/C910
Bowlingcentrum :https://www.frankysnieuwegein.nl/
Begindatum :28-11-2021
Einddatum :05-12-2021
Website :http://nieuwegeinsehcp.nl/
E-mail adres :ctoernooi@nieuwegeinsehcp.nl
Contactpersoon :Mevrouw Bea Cramer
Provincie :Utrecht

Toestemmingsverklaring Toernooien Nieuwegeinse Bowling Vereniging Het doorgeven en publiceren van de scores van evenementen op de website en indien noodzakelijk facebook van de NBV en de Nederlandse Bowling Federatie. Met deze inschrijving geef ik voor mezelf en medespelers NIEUWEGEINSE BOWLING VERENIGING toestemming om gegevens over mij te verwerken. Ik geef de vereniging toestemming voor de hieronder aangekruiste gegevensverwerkingen: Publiceren van bijvoorbeeld foto’s en/of filmpjes van mij op internet, apps en sociale media. Publiceren van toernooi uitslagen van de vereniging. Mijn email gegevens gebruiken voor mailingen over evenementen. Mijn toestemming geldt alleen voor de hierboven beschreven redenen, gegevens en organisaties.

 
Bowling Vereniging Arnhem