Mooie resultaten BVA leden tijdens Poenpalentoernooi

Rijssense Poenpalen Race 2019

Met Lucas Weideman(in hoogst eigen persoon!), Menno Holleman, Wim Kieboom, Marco Landman en Kay & John Veldhuizen heeft de BVA zeker niet onverdienstelijk deelgenomen aan deze editie van het oergezellige en zeer sterk bezet eindejaarstoernooi!

John Veldhuizen is de winnaar geworden van de gesponsorde bowlingbal van Bowlingshop Europe. Hij had de hoogste score in de voorronde neergezet en ging dus ook als 1e de 1/2 finale in. Hij miste op 4 pins de finale maar eindigde op een keurige 7e plek.
Tevens won John een uitgebreid vleespakket.

Kay Veldhuizen speelde ook een zeer sterk toernooi. In de voorronde eindigde hij als 2e waarmee hij een gevarieerd Gulpener bierpakket veiligstelde.

Kay ging als 14e de 1/2finale in en eindigde op een zeer knappe 12e plek. Bravo!
Aan deze zwaarbevochten plek was ook een mooie geldprijs verbonden.

Het dubbelklassement werd overtuigend gewonnen door Kay & John Veldhuizen.
Zij kregen beide een bowlingtas overhandigd welke beschikbaar waren gesteld door Bowltech International B.V.
Tevens hebben zij hiermee een free-entry afgedwongen bij de volgende editie.

Last but not least.
De jongste deelnemer Lucas Weideman (15 jaar)zette de hoogste game neer (279) inclusief handicap was dat maar liefst goed voor 329 pins. Hier ontving hij een prijs voor.
Lucas betrad met een nette 19e plek de 1/2 finale en wist uiteindelijk een trotse plek 10 te bemachtigen(van de 125 deelnemers!) Chapeau!
Ook hier ontving Lucas de bijbehorende geldprijs voor.
Wat zal het een heerlijke terugreis voor de Fa Weideman zijn geweest.

De overige BVA leden hebben de volgende plekken bemachtigd:

Marco Landman 35e
Menno Holleman 79e
Wim Kieboom 87e

Gefeliciteerd allemaal!

In 2020 staat er weer een Rijssense Poenpalen Race gepland en wel van 5 december tot en met 13 december! Zet hem alvast in jouw agenda!

Rest mij nog om de gastvrije Elco Gorter en zijn gedreven team te bedanken voor een weer geweldig sportbowlingtoernooi.

Een bijna neutrale verslaggever van de BVA.